fbpx

Vrijstaand spandoekframe

Vrijstaand spandoekframe

  • Vrijstaand spandoek frame met opdruk, print op meshdoek of dicht zeildoek
  • Gemaakt van aluminium buizen
  • Standaard 100cm boven maaiveld
  • Solide frame, eenvoudig te monteren met alle materialen geleverd
  • Spandoek met frame: doeksoort is meshdoek, 270 gr/m2, gezoomd en geringd
  • De maat die je ziet is van het frame, het doek is dan 20cm kleiner
Vrijstaand spandoekframe
Bezig met laden van opties
Volgende

Beschrijving

Vrijstaand spandoekframeVrijstaand spandoek frame

Een vrijstaand spandoekframe is een frame dat speciaal is ontworpen om een spandoek op te hangen. Het is een stevig frame dat vaak gemaakt is van metaal of aluminium en wordt vaak gebruikt voor buitenreclame. De voordelen van een vrijstaand spandoekframe zijn dat het een stevige en duurzame oplossing is die gemakkelijk op te zetten en te verplaatsen is. Het is ook zichtbaar vanaf een grotere afstand en kan vaak gebruikt worden in combinatie met verlichting. Nadelen zijn dat het vaak relatief duur is, en het kan moeilijk zijn om de spandoek te verwisselen.

Vrijstaand spandoek frames zijn de perfecte omlijsting van ieder reclame spandoek. De stoere, industriële look, de degelijke constructie en de eenvoudige montage maken Spandoekframes in vierkante en rechthoekige vorm enorm populair.

Wat kun je met een Vrijstaand spandoekframe, en waar wordt het veel gebruikt?

Een vrijstaand spandoekframe is een frame dat gebruikt wordt om spandoeken op te hangen. Het frame is vaak gemaakt van aluminium of staal en is ontworpen om de spandoek op te spannen en te ondersteunen. Het frame kan worden geplaatst op een verhard oppervlak of in de grond.

De voordelen van een vrijstaand spandoekframe zijn dat het een stevige en stevige ondersteuning biedt voor het spandoek, het kan worden geplaatst op verschillende locaties, het is eenvoudig op te zetten en af te breken, en het is verkrijgbaar in verschillende maten.

Nadelen van een vrijstaand spandoekframe zijn dat het vaak een hoger kostenplaatje heeft dan andere soorten frames, het kan worden beschadigd door slecht weer, en het kan onhandig zijn om te verplaatsen naar een andere locatie.

Ze worden vaak gebruikt voor reclame, bij evenementen, bij sportwedstrijden, bij beurzen, bij promoties, bij festivals, bij bouwprojecten, bij productlanceringen, enzovoort.

Ben je voor een vrijstaand spandoekframe een vergunning nodig?

Het is afhankelijk van de locatie waar het vrijstaande spandoekframe wordt geplaatst of een vergunning nodig is. In sommige gevallen kan het nodig zijn om een vergunning aan te vragen bij de gemeente of andere plaatselijke autoriteiten. Het is aan te raden om te controleren of er vergunningseisen zijn voor de specifieke locatie waar het frame geplaatst wordt, voordat u het bestelt maar als het om tijdelijke acties gaat dan kun je gerust je gang gaan, de tijd dat een gemeente reageert en de tijd tot een mogelijke dwangbevel is minimaal 3 maand 😉

Ik wil een vrijstaand spandoekframe voor een bouwplaats bestellen, waar moet ik op letten?

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten als je een vrijstaand spandoekframe voor een bouwplaats wilt bestellen.

  1. Grootte: Het frame moet groot genoeg zijn om het spandoek te tonen dat je wilt gebruiken. Het is eerder te klein dan te groot 😉
  2. Materiaal: Kies een doek gemaakt van duurzaam materiaal, zoals meshdoek, dat bestand is tegen weersomstandigheden.
  3. Spanners: Zorg ervoor dat je alle spanners gebruikt en dat het spandoek veilig opgehangen kan worden.
  4. Transport en opslag: Het frame moet gemakkelijk te vervoeren en op te slaan zijn, vooral als je het vaak verplaatst.

Vrijstaand frame met spandoek, kies voor meshdoek, deze laat wind door!

Een vrijstaand spandoekframe in combinatie met meshdoek kan handig zijn omdat meshdoek ademend is en winddoorlatend, waardoor het spandoek minder snel beschadigd kan raken door harde wind of regen. Daarnaast kan meshdoek ook gebruikt worden als reclame-uiting, omdat het zorgt voor een grotere zichtbaarheid van het spandoek, zelfs bij slecht weer.

– Meshdoek 270gr./m2 B1 enkelzijdig, Full colour digitaal geprint, gezoomd en geringd
– Afmetingen (buitenmaat frame)
– Aluminium buis
– De prijzen van de frames zijn incl. elastieken om de ca 30 cm
– Afstand tot maaiveld: 100cm

Inhoud bestelling;
– Spandoek met full colour print
– Spanners (optie tijdens bestelproces)
– Compleet frame met alle koppelingen
Wordt geleverd als een compleet product!

Vrijstaand spandoekframe

Vrijstaand spandoekframe

Het vrijstaande spandoekframe is de perfecte basis voor producten die je vrijstaand in een weiland kunt plaatsen of bij een verbouwing van een pand of woning. De stoere, industriële look, de degelijke constructie en de eenvoudige montage maken de vrijstaande spandoekframes erg populair. Je kunt kiezen uit een vierkante of rechthoekige vorm. Kies uit de 8 meest bestelde formaten. Wil je toch liever en ander formaat? Vraag dan een offerte op!

Gemaakt van aluminium buizen

Het vrijstaande spandoekframe is al jaren een veel ingezet product. Met elastische spanners bevestig je eenvoudig het spandoek in het frame. Zo kan het doek ook bij wind tegen een stootje en blijft de boodschap van jouw klanten goed zichtbaar. Het frame is gemaakt van aluminium en is daardoor een stevige basis voor de uiting van jouw boodschap.

Keuze uit verschillende materialen

Kies bij jouw frame een spandoek van verschillende materialen: Banner 510, ProPES Outdoor, Banner 610 en Meshdoek. Ontvang je liever alleen het frame? Ook dat kan, bestel dit product dan zonder materiaal.

Kies de uitstraling die past

Naast het vrijstaande spandoekframe heb je ook de keuze uit een rechthoekige of vierkant spandoekframe voor muren en wanden. Maar je kunt ook kiezen voor een rond spandoekframe , het outdoor textielframe of het blinde spandoekframe .

 

 

 

vrijstaand spandoek frame materiaal doek

is toegevoegd aan je winkelmand:
Checkout
× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday