fbpx

Bouwhekdoeken

Bouwhekdoeken

  • Bouwhekdoeken bedrukken we full colour met UV bestendige inkten!
  • Online bestandscontrole
  • Bouwhekken met doek worden vervoerd door eigen vervoerders
  • Afwerking; ringen om de 30 cm (geen meerprijs)
  • Bouwhekdoek winddoorlatend? kies dan voor;
  • Meest gekozen bouwhekdoek: Materiaal; Meshdoek (gaatjesdoek) 
  • Afmeting bouwhekdoek 335cm X 175cm
  • Wil je een ander bouwhekdoek formaat, kijk dan bij meshdoek

 

Bouwhekdoeken
Bezig met laden van opties
Volgende

Beschrijving

Bouwhekdoeken

Bouwhekdoeken

Bouwhekdoeken zijn grote banners of spandoeken die worden gebruikt om bouwplaatsen of afgezette gebieden af te schermen van het publiek. Ze worden vaak gebruikt om verkeer of voetgangers te leiden, of om reclame te maken voor een project of een bedrijf.

Voordelen van bouwhekdoeken:

  • Ze bieden een efficiënte manier om een bouwplaats of afgezet gebied af te schermen van het publiek.
  • Ze kunnen worden gebruikt om verkeer of voetgangers te leiden.
  • Ze kunnen worden gebruikt om reclame te maken voor een project of een bedrijf.
  • Ze zijn vaak goedkoper dan fysieke afschermingen zoals hekken of dranghekken.

Nadelen van bouwhekdoeken:

  • Ze kunnen minder duurzaam zijn dan fysieke afschermingen, vooral als ze worden blootgesteld aan slecht weer of vandalisme.
  • Ze kunnen minder veilig zijn dan fysieke afschermingen, aangezien ze gemakkelijk kunnen worden beklommen of doorbroken.
  • Ze kunnen niet zo effectief zijn als fysieke afschermingen, vooral als het gaat om het beschermen tegen geluid of stof.

In het algemeen zijn bouwhekdoeken een praktische oplossing voor het afschermen van bouwplaatsen of afgezette gebieden, maar hebben minder duurzaamheid en veiligheid dan fysieke afschermingen. Het is daarom belangrijk om de specifieke vereisten van uw project in overweging te nemen bij het maken van een keuze voor bouwhekdoeken.

BouwhekdoekenBouwhekdoeken, de materialen

Bouwhekdoeken worden veelal geprint op meshdoek, dit materiaal is winddoorlatend en laten dus de bouwhekken “iets langer staan” dan dicht zeildoek.

Maar, dicht zeildoek geeft wel een (veel) mooiere opdruk dan gaatjesdoek/meshdoek, zie ook de afbeelding hiernaast,
dan zie je dat zwart ook echt zwart is en niet grijs/donkergrijs.

Dat wordt lastig..dicht zeildoek, mooiere opdruk, meshdoek: iets minder mooie opdruk maar wel winddoorlatend..Misschien helpt dit: 9 van de 10 bouwhekdoeken wordt besteld met meshdoek, gewoon om zeker te zijn dat het goed staat en zolang er geen dicht zeildoek naast staat zul je geen verschil zien 😉

We hebben nog meer materialen, om het lastiger te maken, deze komen later aan bod, je leest het zo!

Waarom bouwhekdoeken kopen bij Company7?
Goedkoop, perfecte opdruk en snel geleverd!

Een bouwhekdoek van Company7 is goedkoop, voorzien van een perfecte opdruk en wordt snel geleverd (standaard 4-5 werkdagen, spoed is een optie). Om de juiste kwaliteit te kunnen leveren bieden wij onze doeken aan met UV bestendige inkten en in een formaat van 175×335 cm. Alleen met dit formaat zorg je voor complete dekking op het hek en met behulp van tie-raps kun je het bouwhekdoek makkelijk vast maken en spannen. (zijn gewoon mee te bestellen in het bestelproces)

Bouwhekdoeken bedrukken we met UV bestendige inkt

Meer dan 20 jaar je bouwhekdoek leverancier!

Sinds 2001 produceren van bouwhekdoeken. Wij leveren normaal binnen een week. Maandagochtend bestellen is dus de vrijdag erop leveren. Onze doeken zijn brandwerend gecertificeerd en worden standaard afgewerkt met zomen en ringen om de 30cm. 

Bouwhekdoeken bedrukken zorgt voor veiligheid, herkenbaarheid én uitstraling

Bedrukte bouwhekken zorgen voor afscherming van een bouwplaats of evenement en zijn tegelijkertijd uitermate geschikt als communicatiemiddel. Door een Bouwhekdoek wordt het zicht geminimaliseerd en wordt er maximale aandacht voor een boodschap gecreëerd. Zorg dat jouw klant opvalt in de grijze massa en kies ervoor bouwhekdoeken te bedrukken met een persoonlijke print.

bouwhekdoeken

Van zichtbelemmering tot effectieve reclame

Eén bouwhekdoek is een commerciële blikvanger van circa 6 m2. Hekwerken worden vooral gezien als een middel om een terrein af te bakenen, maar je kunt met een hekwerk zoveel meer! De rand van een terrein is een zeer effectief podium voor buitenreclame; voor een bedrijf, locatiemarketing, verkoopondersteuning en bewegwijzering door middel van het bedrukken van bouwhekdoeken. Belevingsfoto’s, uitleg over de diverse bouwstadia, informatie over een festival op een Bouwhekdoek zorgt voor afscherming, veiligheid én sfeer.

Kies jouw materiaal voor bedrukte Bouwhekdoeken

Je kunt kiezen uit verschillende doeksoorten:

  • Meshdoek is een PVC-doek met een matte, open structuur als gaas. Hierdoor is het materiaal is doorzichtig en luchtdoorlatend. (meest gekozen)
  • Banner 510 is het zwaardere PVC-doek. Het is uitermate geschikt om voor een lange tijd buiten te gebruiken als bouwhekbanner. Daarnaast is het 100% Europese kwaliteit.
  • Een transparante polyester stof met een fijne structuur en licht glanzende uitstraling: dat is het doeksoort Flag. Het materiaal wordt enkelzijdig geprint en heeft een doordruk van 98%.
  • ProPES Outdoor heeft de hoogst mogelijke kleurintensiteit en absorbeert het licht, waardoor het een matte uitstraling heeft. Bovendien is het waterafstotend. ProPES is daarnaast een opvouwbaar en licht materiaal, zodat je het makkelijk monteert en in een compact pakket kunt versturen.
  • ProPES FR, een brandvertragend, opvouwbaar doek voor binnen en kortlopende buiten toepassingen.

BouwhekdoekenBouwhekdoeken, Direct klaar voor gebruik

Bouwhekdoeken hebben een formaat van 335 x 175 cm en wordt afgewerkt met ringen om de 30 cm. Een optimaal eindresultaat creëer je door de doeken te bevestigen met Tiewraps. Kies uit maar liefst zes verschillende kleuren Tiewraps passend bij jouw ontwerp. Een Bouwhekdoek is hiermee direct gebruiksklaar en geschikt voor lange termijn binnen en/of buiten. Werfhekken zorgen voor afscherming van een bouwplaats of evenement en zijn uitermate geschikt als communicatiemiddel. Een werfdoek (bouwhekdoek) minimaliseert het zicht en geeft een boodschap de maximale aandacht.

Bouwhekdoeken van verschillende materialen

Er zijn zes verschillende materialen voor bedrukte hekdoeken te bestellen: Banner 510, Flag (ook veel gebruikt voor banieren), Flag PET, Meshdoek, ProPES FR of ProPES Outdoor. Met uitzondering van ProPES outdoor hebben ze allemaal een B1-certificaat en daarmee zijn ze geschikt voor openbare ruimtes.

Uitgelicht: ProPES FR

ProPES FR heeft de hoogst mogelijke kleurintensiteit en absorbeert het licht, wat een matte uitstraling geeft. Bovendien is het brandvertragend. ProPES is een opvouwbaar en licht materiaal, zodat je het makkelijk monteert en compact kunt meenemen.

Bouwhekdoeken klaar voor gebruik

Een bouwhekdoek is een commerciële blikvanger van circa 6 m². Het doek heeft een formaat van 335 x 175 cm en wordt afgewerkt met ringen om de 30 cm. Door de doeken te bevestigen met tiewraps creëer je een optimaal eindresultaat. (niet te verwarren met dranghekdoeken)

BouwhekdoekHoe groot is een Bouwhekdoek?

De grootte van een bouwhekdoek kan variëren afhankelijk van de specifieke vereisten van een project. Er zijn geen specifieke grootte vereisten voor bouwhekdoeken, ze kunnen worden gemaakt in verschillende formaten. Echter vaak worden bouwhekdoeken gemaakt in standaard formaat van 175 x 335 cm. De grootte van de bouwhekdoek kan ook groter zijn als er meerdere banners naast elkaar geplaatst worden.

Het is belangrijk om te overwegen hoeveel ruimte er beschikbaar is voor de bouwhekdoek en hoeveel zichtbaarheid er nodig is voor het project of bedrijf.

Bouwhekdoek winddoorlatend?

Bouwhekdoeken zijn vaak gemaakt van geperforeerd PVC-doek, een soort kunststof dat waterdicht, UV-bestendig en winddoorlatend is. Dit maakt het ideaal voor buitengebruik, omdat het bestand is tegen weersinvloeden zoals regen en wind.

Echter, afhankelijk van de dikte van het PVC-doek, de grootte van de gaatjes en het ontwerp van de doek, de winddoorlatendheid kan variëren. Doeken met een grotere gaatjes of dunner PVC-doek zullen waarschijnlijk meer winddoorlatend zijn dan doeken met kleinere gaatjes of dikkere PVC-doek.

Om te zorgen dat de doeken goed op hun plaats blijven tijdens winderige dagen, kunt u overwegen het doek te voorzien van extra versterkingen zoals windvangers, ogen of gewichten. Dit zal helpen om te voorkomen dat de doeken loskomen of beschadigd raken.

BouwhekdoekenBouwhekdoek ontwerpen? Waar moet je rekening mee houden?

Als u een bouwhekdoek wilt ontwerpen, moet u rekening houden met de volgende aspecten:

  1. De afmetingen van het hekdoek: Het is belangrijk om de juiste afmetingen van het hekdoek vast te stellen, zodat het past bij de grootte van het bouwhek. (drukwerk bestand moet zijn 337 x 177cm, in PDF)
  2. De beeldkwaliteit: Zorg dat de beelden duidelijk en helder zijn, zodat de boodschap goed overkomt.
  3. De kleuren: Kies kleuren die opvallen en goed te zien zijn vanaf een afstand.
  4. De boodschap: Zorg dat de boodschap duidelijk en eenvoudig is, zodat iedereen die het hekdoek ziet, de boodschap snel begrijpt.
  5. De veiligheid: Zorg dat het hekdoek veilig is bevestigd aan het bouwhek en dat het niet in de weg zit voor de bouwplaatsmedewerkers of de omgeving.

De voordelen en nadelen van een bouwhekdoek?

  1. Reclame: Een bouwhekdoek kan worden gebruikt om reclame te maken voor een bouwproject of een ander product of dienst.
  2. Zichtbaarheid: Een bouwhekdoek is een efficiënte manier om een bouwproject zichtbaar te maken voor het publiek.
  3. Veiligheid: Een bouwhekdoek kan worden gebruikt om bouwplaatsen af te schermen en zo de veiligheid van de omgeving te verhogen.
  4. Aantrekkelijkheid: Een bouwhekdoek kan worden gebruikt om een bouwplaats aantrekkelijker te maken voor het publiek.
  5. Personalisatie: Een bouwhekdoek kan worden ontworpen met een uniek ontwerp, afbeelding of boodschap, waardoor deze aansluit bij de identiteit van een bedrijf of project.

Nadelen van een bouwhekdoek:

  1. Kosten: Het produceren en installeren van een bouwhekdoek kan kostbaar zijn.
  2. Onderhoud: Een bouwhekdoek moet regelmatig worden schoongemaakt en onderhouden om er goed uit te blijven zien.
  3. Weerstand: Het kan zijn dat er weerstand is tegen een bouwhekdoek vanwege de belemmering van het uitzicht of het ontsieren van de omgeving.
  4. Levensduur: Een bouwhekdoek heeft een beperkte levensduur, omdat het kan worden beschadigd door weersinvloeden en andere factoren.

Bouwhekdoeken

 

 

 

 

is toegevoegd aan je winkelmand:
Checkout
× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday