fbpx

Re-board

Licht en oersterk paneel van karton met unieke kern

  • Extra stevig en sterk door unieke kern
  • Lichtgewicht, dus eenvoudig te (de)monteren en verplaatsen
  • Makkelijk te recyclen, kan mee met het oud papier
  • Geschikt om constructies mee te maken
  • 🙁 Niet weerbestendig, dus niet geschikt voor buiten
  • 🙁 Niet brandvertragend, dus niet geschikt voor openbare ruimtes

 

Re-board
Bezig met laden van opties
Volgende

Beschrijving

Re-boardReboard: Kartonnen borden in elke vorm

Re-board® is een lichtgewicht maar toch uitzonderlijk sterk karton. De buitenste lagen zijn afgewerkt met een witte toplaag, waardoor het materiaal uitermate geschikt om enkel- of dubbelzijdig te printen.

De veelzijdigheid van Kartonnen borden voor indoor gebruik zijn ongekend. En nee, dan bedoelen we niet de wegwerpbordjes die je op een feestje gebruikt. Re-board® is een extreem licht, oersterk en 100% recyclebaar karton. Het heeft een kartonnen sandwichconstructie met dubbelzijdige witte toplaag. Het populaire materiaal is verkrijgbaar in 10 of 16 mm dikte en is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te bedrukken.

Lekker duurzaam 

Re-board® bevat geen schadelijke componenten en de binnenlaag van sandwichconstructie wordt gelijmd op waterbasis. Hierdoor is het 100% recyclebaar en kan het mee met het oud papier. Door het lichte gewicht vermindert het ook de CO₂-uitstoot van transport. Omdat het door de sterke eigenschappen lang meegaat kun je het materiaal zelfs na meerdere malen monteren en demonteren.

Nice to know: de Re-board® fabriek in Zweden is FSC-gecertificeerd. Dit betekent dat de hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een verantwoord beheerd bos.

Een stevig Kartonnen bord

Met Kartonnen borden kun je heel veel kanten op. Denk aan verpakkingen of een kartonnen promotie bord. Je kunt het in deze laatste vorm bijvoorbeeld gebruiken als plafondhanger of schapkaart. Daarnaast is karton het perfecte materiaal voor het maken van displays, beurswanden, festivaltentjes, meubels of andere decoratie.

Keuze uit Displaykarton en Re-board

Wij bedrukken karton met de nieuwste printtechnieken en beschikken over machines waarmee we het karton in elke vorm kunnen snijden. Je kunt een keuze maken uit Displaykarton en Re-board. Displaykarton is een voordelig volkern grijs karton met dubbelzijdig witte papieren toplagen. Re-board is een extra dik en stug sandwich karton speciaal voor constructieve ontwerpen.

Heb je hiervoor inspiratie nodig? Onze Freetemplateservice helpt je op weg.

Niet van papier, maar wel stevig zijn de alternatieven: de alleskunner Forex of het recyclebare Polystyreen.

Kartonnen bordenOersterk en een duurzame look

Re-board is voor vele binnen toepassingen geschikt, met name door het geringe gewicht en de extreme stevigheid. Het materiaal geeft het bovendien een duurzame look. We snijden Re-board eenvoudig voor je in de gewenste vorm of formaat.

Multifunctioneel Re-board®

Re-board karton gebruik je voor het maken van grote displays voor in winkels of showrooms. Of maak opvallende wandsigning met freesletters. Ook voor standbouwers en winkelinrichters is Re-board een veelgebruikt materiaal, in onder andere wanden, balies en entreepoorten.

Eenvoudig te monteren

Re-board panelen zijn eenvoudig aan de wand te bevestigen met dubbelzijdig tape, permacol lijm of schroeven. In het laatste geval kies je eenvoudig het aantal boorgaten voor jouw paneel. Wil je jouw Re-board paneel vrij laten staan? Kies dan een Re-board® voet.

Kartonnen sandwichconstructie met dubbelzijdige witte toplaag

 

is toegevoegd aan je winkelmand:
Checkout
× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday