fbpx

Steigerdoeken

Steigerdoeken

  • Bedrukte steigerdoeken voor steigers of bouwhekken
  • Elk gewenst formaat mogelijk
  • Lichtgewicht materiaal met B1-certificering
  • Kreukvrij, voordelig en met grote kleurkracht
  • Standaard afwerking: band/zomen en ringen om de 30cm
Steigerdoeken
Bezig met laden van opties
Volgende

Beschrijving

meshdoekSteigerdoeken, wil je ook opvallen?

Steigers zijn zeer geschikte locaties om met steigerdoeken reclame te maken of een boodschap over te brengen. Dankzij deze lichte, transparante steiger spandoeken behoud je lichtinval en het zicht naar buiten. En hoewel steiger-doeken licht en transparant zijn, zijn ze sterk genoeg om vallend puin en bouwmateriaal op te vangen. De steiger-doeken zijn voorzien van een B1-brandcertificaat en in gigantische afmetingen te bestellen.

Steigerdoeken bedrukken

Bedrukte steigerdoeken zijn niet alleen praktisch, maar ook een effectief promotiemiddel. Ze trekken gegarandeerd de aandacht van voorbijgangers. Steiger-doeken worden veel toegepast op bouwlocaties, evenementen of voor een bedrijfspand. Profiteer hier ook van door je eigen steigerdoeken te laten bedrukken! Je maakt de communicatie op een bouwlocatie overigens compleet met een Bouwbord en Bouwhekdoeken.

Pak de steiger in met Steiger-doeken van Meshdoek of Flag

Steigerdoek wordt vaak gemaakt van Meshdoek. Omdat dit PVC-materiaal transparant is, kun je vanuit het gebouw of vanaf de steiger nog naar buiten kijken. Verder is een steiger spandoek licht en zeer sterk. Je kunt ook kiezen voor Flag. Dit is een transparante polyester stof met een fijne structuur en licht glanzende uitstraling. Het materiaal wordt enkelzijdig geprint en heeft een doordruk van 98%. Dat betekent dat 98% van de afbeelding aan de andere kant duidelijk en in spiegelbeeld zichtbaar is. De prints zijn dus van beide kanten duidelijk zichtbaar. Steiger doeken van vlaggendoek hebben bovendien licht-, weer-, water- en wasechte kleuren.

Welke doeksoort je ook kiest, alle formaten zijn leverbaar! Bij XL-Steiger-doeken groter dan de maximale materiaalbreedte worden de afzonderlijke delen aan elkaar gezet.

Steigerdoeken specificaties

is toegevoegd aan je winkelmand:
Checkout
× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday