fbpx

Detectiepoorthoes

Detectiepoorthoes

  • Detectiepoorthoezen voor elke detectiepoort
  • Met B1-certificering
  • Veel formaten mogelijk
  • Verschillende ontwerpen op voor- en achterzijde
Detectiepoorthoes
Bezig met laden van opties
Volgende

Beschrijving

Detectiepoorthoes

Een binnenkomer die de aandacht binnen no time trekt: een detectiepoorthoes (alarm cover) op maat. Het is dé manier om een saaie entree te veranderen in een verleidelijke plek om binnen te komen. Communiceer eenvoudig en goedkoop een nieuwe actie of product direct bij binnenkomst. Het grote voordeel? Voor elke detectiepoort is er een passende hoes.

Omdat je zelf de juiste maten op kunt geven is er voor elke detectiepoort een passende hoes. Creëer verschillende ontwerpen op de voor- en achterzijde van de hoes en sleep jouw bestanden in de Probo upload naar de juiste zijde.

Onze bedrukte Detectiepoorthoezen bestaan uit een print op zowel de voor- en achterzijde. De hoes is gemaakt van Stretchdoek 280gr./m² (100% PES) en is voorzien van een B1 certificaat. Het materiaal is uitwasbaar op 30 graden en heeft een strakke look. De hoes kan eenvoudig over de poort geschoven worden.

Een bedrukte detectiepoorthoes is het juiste middel op de juiste plek om de bezoeker van de winkel te attenderen op acties of de nieuwste producten. Varieer daarom per actie of seizoen. Deze reclame neemt bovendien geen extra ruimte in beslag en geeft de detectiepoort een multifunctionele rol.

Materiaal Stretchdoek
Gewicht 280 gr./m2
Bedrukking Sublimatie
Max. breedte 310 centimeter
Toepassing Hoes voor detectiepoort
Brandwerend B1
Indoor/Outdoor Indoor
is toegevoegd aan je winkelmand:
Checkout
× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday