fbpx

Muurstickers maken

Muurstickers maken

  • Muurstickers maken van hoge kwaliteit
  • Muursticker laten maken, ontwerpen, zelf je eigen muurstickers bestellen!
  • Grote afname niet nodig: al te bestellen vanaf één stuk
  • Eenvoudige online keuzehulp, tekst en advies
Muurstickers maken
Bezig met laden van opties
Volgende

Beschrijving

muurstickerMuurstickers maken & online bestellen

Muurstickers, wat kun je er mee?

Muurstickers zijn stickers die worden geplakt op muren en andere oppervlakken en worden gebruikt om ruimtes op te fleuren of te personaliseren. Ze komen in een breed scala van ontwerpen, maten en kleuren.

Voordelen van muurstickers:

  • Ze zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen.
  • Ze zijn een budgetvriendelijke manier om een kamer op te fleuren.
  • Ze kunnen worden gebruikt om lege muren op te vullen of om een accentmuur te creëren.
  • Veel soorten zijn beschikbaar, dus er is een grote keuze aan ontwerpen en kleuren
  • Muurstickers kunnen bijna op elk oppervlak worden geplakt, dus ze zijn geschikt voor bijna elke ruimte.

Nadelen van muurstickers:

  • Sommige muurstickers kunnen moeilijk zijn om te verwijderen, vooral als ze al een tijdje op de muur zijn.
  • Sommige muurstickers kunnen niet worden hergebruikt.
  • Ze kunnen krassen of scheuren vertonen na verloop van tijd
  • Sommige muurstickers zijn alleen geschikt voor gladde oppervlakken en kunnen niet op ruwe of ongelijke oppervlakken worden geplakt.

Het is aan te raden om vooraf goed te overwegen waar en hoe de muursticker geplaatst gaat worden, en welk type muursticker het beste past bij de specifieke omstandigheden.

Muurstickers zijn eenvoudige oplossingen die je in kunt zetten voor veel verschillende marketingdoeleinden. Natuurlijk wil je optimaal resultaat uit de folies halen. De folies uit de 3M™-lijn zijn van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast kun je muurstickers laten maken voor verschillende ondergronden. Muurstickers bestellen is gemakkelijk via het onderstaand formulier, waarin je snel alle relevante informatie invult. Aan de hand van deze ontwerpen gaan wij aan de slag met jouw muurstickers.

Muurstickers laten maken

De manieren om Muurstickers te gebruiken zijn zeer divers. Ze zorgen voor een unieke uitstraling van muren op kantoren en praktijken. Of zet een huisstijl neer om nooit meer te vergeten met muurstickers op maat. Bovendien zijn Muurstickers ook zeer geschikt als bewegwijzering aan de binnen- of buitenkant van een gebouw. Ook zijn de stickers eenvoudig schoon de houden. De muurstickers hebben namelijk een glansoppervlak en zijn waterafstotend! Zelf muurstickers zelf ontwerpen? Gebruik dan we; Photoshop of illustrator of online via Photopea (PDF bestand met rondom 1cm afloop, dus als je 20x30cm wil dan is je bestand 22x32cm)

In- en outdoor muurstickers

Met de 3M™ 480 Mc Muurfolie is het aanbrengen heel eenvoudig. De lijmlaag heeft luchtkanaaltjes, waardoor je de folie snel en bubbelvrij met een föhn kunt aanbrengen. Met laminaat geven we een sticker een extra beschermlaag en je krijgt bij indoor gebruik acht jaar garantie. Je kunt de Muursticker op beton, baksteen, stucwerk of tegels plakken.

Muurstickers plakken: onze tips

Zorg bij het plakken van de sticker dat de omgevingstemperatuur tussen de 10 en 32°C is. Als het te warm is, ontstaat er een gomachtige lijmlaag en bij te koude temperaturen wordt de lijmlaag brokkelig. Plak de folies op droge ondergronden en zorg altijd voor een schone en vetvrije ondergrond voor optimale hechting van de Muurstickers. Onze zelfklevende folies monteer je eenvoudig en snel met onze sign tools.

Toch een andere sticker? Autosticker? of voor wat zwaarder werk hebben we asfaltstickers, of voor op je raam: raamstickers en we hebben nog de standaard vloerstickers, lukt het zo?

Muurstickers specificaties

is toegevoegd aan je winkelmand:
Checkout
× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday